Kapcsolatfelvétel: 06 20 2790222


Home » Rólunk » Vélemények

Vélemények

Bach-virág tanácsadás

Előtte elképzelni se tudtam, hogy pár csepp milyen változást képes elindítani bennem. Észrevétlen fejti ki hatását, óráról órára, napról napra közelebb kerülsz magadhoz. Zsuzsi személyre szabottan adagolja a cseppekhez azokat a hozzávalókat, melyekre a lelkednek leginkább szüksége van. Bármilyen irányba indulj is, a változás nem marad el: döntés előtt álltam, és fogalmam sem volt, mihez kezdjek. Míg a cseppeket szedtem, egyre jobban körvonalazódott bennem, mit is akarok, mintha a lelkem mélyén megszólalt volna egy rejtett, elfeledett hang. A cseppek szelíden de biztosan hatni kezdtek, én pedig olyan nyugodtságot éltem át azokban a napokban, mint eddig ezzel a problémával kapcsolatban soha.
Veronika

virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas

A személyes találkozás, elemzés és beszélgetés abszolút pozitív volt a számomra.
A cseppek, a gyógyteák és a Schüssler só együttes alkalmazása meghozta a hatását.

Sokkal kiegyensúlyozottabb és energikusabb vagyok.
Nem aggodalmaskodom annyit, munka után még van energiám tornázni és több dolgot elvégezni itthon. A férjem szerint többet nevetek és viccelek, illetve azt vettem észre, hogy közlékenyebb is vagyok. Több figyelmet fordítok magamra is. Egyszóval, Önmagam vagyok.
A nemurológiai elemzés egy teljesebb képet (kontrasztot) adott magamról, amivel jó szembesülni. Az általad “látott” változások sem maradnak el: az utazás a bepótolt nászutunkkal teljesül be és terveznem sem szabad, mert sorba dőlnek be.
Még egyszer köszönök mindent, hálás vagyok Neked a segítségedért.
J. Mariann

virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas

Babamasszázs csoportos oktatás

Nagyon szerettünk a masszázsra járni, jó kis családi program volt. Lehetőséget adott, hogy odahaza is szakszerűen masszírozhassuk Kristófot. Illetve rengeteget tanultunk a gyermekünkről, hogy mi jó neki bőrápolásban, táplálkozásban, időtöltésben, hogy milyen az alap beállítottsága. Ez segít jobban megismerni, megérteni Őt. Kis bepillantást nyertünk a saját személyiségtípusunkba is, és jobban érthető a szülő-gyermek kapcsolat minősége is. Zsuzsi – az oktató – nagyon segítőkész, és nagyon rugalmas. Az elméleti rész anyagát igyekezett a felmerült kérdéseinkhez igazítani. Nagyszerű személyiség! És a helyszín is nagyon kulturált. Mi csak javasolni tudjuk, és örülünk hogy részt vettünk rajta! Sok sikert a következő csoporthoz!
Üdv, Enikő, Fecó, Kristóf

virag_atlatszo_körvonalas   virag_atlatszo_körvonalas   virag_atlatszo_körvonalas

A tanfolyam nagyon jó hangulatú volt, mindketten nagyon élveztük ott is és azóta itthon is! Én pont azt kaptam, amit szerettem volna, babámmal imádom gyakorolni a megtanult mozdulatokat, tornagyakorlatokat, nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Zsuzsi igazán megtett mindent, hogy a lehető leghasznosabbak legyenek az általa elmondottak. Csak ajánlom Őt és a tanfolyamot!
Sz. Hajni

virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas

A babamasszázs egy csodálatos eszköz. Nemcsak azért, mert közben meghitt és minőségi perceket tudok a kisfiammal tölteni, hanem azért is, mert minden nap egyre inkább látom, ahogy lazul bele és egyre jobban érzékeli a testét. Az első alkalmak izgulósak voltak, hiszen annyira pici és törékeny volt a kis csöpp teste, de aztán hamar megtaláltuk az összhangot. A sok tanfolyam közül, amit a várandósság alatt elvégeztem ez az, amit semmi pénzért nem hagynék ki. Köszönöm, Zsuzsi a türelmes és részletes oktatást és a gyakorlást. A sort a harmadik alkalomtól fejből tudom, így tényleg minden figyelmem a kisfiamon tud lenni.
Anita

virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas

Babamasszázs egyéni oktatás

A karácsonyi ünnepek alatt kétnapos oktatáson vettünk részt ikreinkkel Zsuzsinál. Már az előzetes telefonos egyeztetés érdekes volt, részletesen érdeklődött ikerfiaink szokásairól, alkatáról, táplálkozásáról. Az általa ajánlott kókuszolaj tökéletesen bevált! Kellemes hóesésben érkeztünk az oktatásra, ahol meleg szoba, friss tea várt bennünket. Zsuzsi türelmesen, ugyanakkor szakértelemmel tartotta a masszázs-bemutatót, fiaink olyan remekül érzeték magukat, hogy el is aludtak a kényeztetéstől. Így első alkalommal már a teljes hasi és hátoldali masszázst is megtanultuk. A második alkalomkor a fiaink nyűgösebbek voltak, de Zsuzsi ettől sem bátortalanodott el, besegített, és az egyik gyermekünk masszírozását át is vette. Ezért külön hálásak vagyunk, és egyben meglepettek is, hiszen máshol azt tapasztaltuk, hogy az ikreket nem feltétlenül fogadják nagy örömmel. Zsuzsi egy üdítő kivétel. Azóta is minden este masszázzsal zárjuk a napot, köszönet érte! Remek élmény volt!
Tuska Enikő, Zágráb