Kapcsolatfelvétel: 06 20 2790222


Home » Rólunk » Magamról

Magamról

Zámbó Zsuzsanna Krisztina, természetes gyógymódok tanácsadó és ayurvédikus babamasszázs oktató vagyok. Hálát adok a sorsnak, hogy megtaláltam az életemben azt a „munkát”, ami örömmel és lelkesedéssel tölt el. Persze, nem volt olyan egyszerű idáig eljutni, és ezen az úton haladni. Gyermekként és tizenévesként már érdekelt a gyógyászat, az emberi betegségek okai, de elsőként kereskedelmi iskolákban találtam magam, majd a tanulmányok végeztével kereskedelmi vállalatoknál helyezkedtem el, és különböző értékesítési-pénzügyi, irodai feladatokat láttam el. Viszont nem volt teljes az életem, valahogy nem éreztem, hogy jó helyen lennék, valami hiányzott. Szerettem volna követni az álmomat, és nem adtam fel. Az álom követéséhez egy betegség is hozzásegített, amiben nem tudott segíteni az akadémikus orvoslás, és két év kutatás után, magam találtam meg a megoldást a gyógynövények segítségével,  valamint a  táplálkozásom, életmódom átalakításával. Így értettem meg a következő kijelentést, hogy a „betegség a barátunk”, melynek támogatásával jutottam el az első holisztikus gyógyászati előadásra, majd tanfolyamokra, később iskolákba.

  virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas

„ A betegség célja az, hogy rábírjon minket hibás viselkedésünk feladására.”

„Azért betegszünk meg tehát, hogy gyorsabban fejlődhessünk. Bármily kegyetlennek is tűnik a betegség első pillantásra, természete valójában jótékony. Ezt a módszert választotta atyai, szerető Lelkünk, hogy a megértéshez vezető útra segítsen minket.” (Dr. Edward Bach)

 virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas

2005-től kezdtem el látogatni Váradi Tibor előadásait, és vettem részt az életmód táborában, innen indult az előttem álló évek tanulása. 2008-ban vettem részt az agykontroll alaptanfolyamon, majd folytattam az ultra elvégzésével. Mindig vallottam, hogy véletlenek nincsenek, és egy nyári napon „véletlenül” kiesett a táskámból egy tájékoztató, amelyen egy iskola hirdette magát. Hittem a megérzésemben, és jelentkeztem a képzésre. 2008-tól 2011-ig jártam a Természetes Gyógymódok Egyesületének (TEGYE) három éves képzésére, ahol rengeteg hasznos információt, tudásanyagot és holisztikus szemléletű gyógyítást tanulhattam kitűnő tanároktól, akik közül többen orvosok, természetgyógyászok. Meghatározó volt számomra ez a három év. Itt tanulhattam meg a Bach-virágterápiát is, amely azóta is fontos területe a mindennapi életemnek. A TEGYE elvégzése után beiratkoztam az Ayurvédikus Masszázs- és Oktatóközpontba és elsajátítottam az ayurvédikus babamasszázst, majd 2012. elején sikeres oktatói záróvizsgát tettem, és el is kezdtem a Lélek Forma stúdióban órákat tartani. Még a TEGYÉ-n ismerkedtem meg a Schüssler-féle szöveti sók alkalmazásával, de 2011-től a Homeopátiás Baráti Körnél bővítettem ezen ismereteimet (arcdiagnosztikai alaptanfolyam,  repertorizációs képzés, kiegészítő sók, krémek, Schüssler-sók mentális és gyermekgyógyászati képzések). A tanulás és a fejlődés számomra természetes, mert minél több területet ismerek meg, annál jobban tudok tanácsot adni és segíteni a hozzám forduló embertársaimnak, és bízom benne, hogy egyre szélesebb körben tudom hirdetni a megelőzés fontosságát.

  virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas

„Egy csipet megelőzés többet ér, mint száz mázsa gyógyítás.” (David B. Agus)

 virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas

Továbbra is folyamatosan képzem magam, és hiszem, hogy példamutatással és fejlődéssel érhetjük el a legtöbbet, és segíthetünk másokon.

  virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas

„A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.” (Nelson Mandela)

 virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas

Tanulmányaim időrendi sorrendben:

2008. Agykontroll alaptanfolyam;
2008. Agykontroll ultra tanfolyam;
2008-2011. TEGYE, Természetes gyógymódok tanácsadó;
2008. TEGYE – Schüssler-só tanfolyam;
2011. Numerológiai tanfolyam;
2011. Pránanadi első fokozat;
2011. Homeopátiás Baráti Kör – Schüssler-féle szöveti sók gyakorlati alkalmazása, arcdiagnosztika;
2011-2012. Ayurvédikus Oktatóközpont, ayurvédikus babamasszázs oktatói képzés;
2012. Homeopátiás Baráti Kör – Schüssler-só repertorizációs képzés;
2012. Homeopátiás Baráti Kör – Schüssler-féle sók a gyermekgyógyászatban;
2012. Homeopátiás Baráti Kör – Schüssler-féle sók mentális vonatkozásai;
2013. Homeopátiás Baráti Kör – Schüssler-féle krémek;
2013. Homeopátiás Baráti Kör – Schüssler kiegészítő sók;
2013. Spirituális Választechnika alaptanfolyam;
2013. Spirituális Választechnika haladó tanfolyam;
2013. Spirituális Választechnika ábrás gyógyítás;
2013. Spirituális Választechnika áttekintő tanfolyam;
2014. Bach-virágterápia alkalmazása gyermekeknél továbbképző tanfolyam;
2014. Spirituális Testújjáépítés tanfolyam;
2014. Bach-virágterápia a munkahelyi konfliktusok kezelésében c. továbbképző tanfolyam;
2014. Szivárvány terápia tanfolyam.
2015. Esse Oktatóközpont – talpmasszázs tanfolyam
2015. Püthagorasz Stúdió – numerológiai továbbképző tanfolyam
2015. Energy Magyarország Kft. – Energy tanácsadó
2015-2016-2017: Energy Magyarország Kft. – Energy tanácsadók havonkénti továbbképzése (a Hagyományos Kínai Gyógyászat alapelvei és a hozzájuk társuló készítmények hatásmechanizmusának folyamatos megismerése)