Kapcsolatfelvétel: 06 20 2790222


Home » Numerológiai elemzés » Gyermeknumerológia

Gyermeknumerológia

Mai világunkban igyekszünk mindent megtenni, hogy a családba érkező kis emberke jól érezze magát, és kiegyensúlyozott, vidám gyermekkora legyen. A gyermeknevelésnél segítenek minket a látott minták, a különböző nevelési szakkönyvek, de sokszor érezhetjük azt, hogy valamiért a gyermekünk másként működik, és tanácstalanná válhatunk bizonyos helyzetekben.

virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas

A gyermeknumerológia támogatást nyújt a szülőknek, hogy jobban megismerjék és megértsék csemetéjüket. Segítségével feltárul a személyiséget működtető energiák sora, és jobban felismerhetővé válnak az erősségek és a gyengeségek. Ez a módszer nem a szülőről, hanem a szülőnek szól, hogy azt adhassa meg gyermekének, amit ő igazán igényel, hogy a lehető legjobbat hozhassa ki belőle, és minimálisra csökkenthesse a konfliktushelyzeteket. Ha megismerjük a csemeténk karakterére jellemzőket, és azt, hogy hogyan kell őt a helyes irányba terelni, akkor örömtelibbé válhat a családi életünk, és biztosíthatjuk számára a vidámabb és derűsebb gyermekkort.

virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas

A tanácsadás menete

A gyermeknumerológiai tanácsadásra történő bejelentkezéskor elkérem a gyermek születési dátumát (év/hó/nap), mely alapján elkészítem a részletes elemzést, és a személyes találkozáskor ezt beszéljük át az érdeklődő anyukával vagy apukával. A tanácsadás során csecsemőkortól a tinédzser korig tartó időszakot öleljük át, és alapvető kérdésekre keresünk választ. Részletesen megismerhetjük, hogy milyen meséket, játékokat, hangszereket kedvelhet, milyen sportágban érezheti majd jól magát. Olyan információkat nyújtok, mely támogatja a szülőt abban is, hogy a gyermekeit mivel tudja motiválni, illetve hogyan teheti számára kellemessé és emlékezetessé a családi ünnepeket. Ezen felül a különböző számokhoz tartozó betegséghajlamokra is felhívom a figyelmet.

virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas

Mit célszerű magunkkal hozni a tanácsadásra?

A tanácsadás nem igényel különösebb tárgyi előkészületet, de jegyzetfüzetet és íróeszközt érdemes hozni, hogy a megbeszélt fontosabb információkat papírra rögzíthessük.

virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas virag_atlatszo_körvonalas

Mennyi időt vesz igénybe és mennyibe kerül a tanácsadás?

A tanácsadás időtartama 1 óra.

A tanácsadás díja 6.000 Ft