Kapcsolatfelvétel: 06 20 2790222


Home » Bach-virág tanácsadás » Tanácsadás

Tanácsadás

Hogyan kerülnek kiválasztásra az adott virágok?

A tanácsadás egy személyiségelemzéssel kezdődik, mely a bejelentkezéskor megadott születési dátumon alapul, és nagyban megkönnyíti a személyes beszélgetés kibontakozását. Ezután az aktuális problémák megbeszélése, majd a speciális Bach-virág kártya húzása következik. Az elmondottak és a választott Bach-virág kártyák egyaránt hozzájárulnak a megfelelő virágok kiválasztásához. Végül pedig összeállítom a szükséges esszenciakeveréket, és ismertetem a használatát. Az első konzultáció körülbelül 2 óráig fog tartani.

 virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas

Mi a teendő az első beszélgetés után?

Az első találkozás után 3-4 hétig hagyjuk dolgozni az adott keveréket, aztán egy újbóli konzultáción (1,5 óra) felmérem az aktuális állapotot, és ha szükséges, új cseppeket adok. A gyógyulás több hónapig is eltarthat, attól függően, hogy milyen mélyen van a probléma gyökere.

  virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas

A tanácsadás díja:

1. alkalommal, mely tartalmazza a tanácsadás és az eszenciakeverék díját: 7.000 Ft.

2. alkalommal, ha még szükséges lenne, mely tartalmazza a konzultáció és egy újabb eszenciakeverék díját: 6.000 Ft

  virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas     virag_atlatszo_körvonalas

„ Az egészség teljes összhang gondolataink, lelkünk és testünk között. Mindnyájunknak isteni küldetése van ezen a földön, amelynek megvalósításához lelkünk, gondolatainkat és testünket eszközként használja. Ha e három összhangban működik, az eredmény tökéletes boldogság és egészség.” (Dr. Edward Bach)